Huoltoneuvoja Veho huollon asiakaspalvelukeskukseen [Finland]


 

Haluatko päästä autoalan ja asiakaspalvelun aallonharjalle? Haemme nyt huollon keskitettyyn asiakaspalveluun huoltoneuvojaa n. 1 vuoden kestävään määräaikaiseen tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat n. klo 7-18 välille arkisin. Työpisteesi tulee olemaan moderneissa toimitiloissamme lentokentän kupeessa Vantaalla. Teemme työtä hybridimallissa, joten etänä työskentelykin on osittain mahdollista perehdytysjakson jälkeen.


Enemmän tehtävästä


Tehtävässä työskentelet osana huollon asiakaspalvelutiimiä. Palvelet Mercedes-Benz huollon asiakkaita puhelimitse ja sähköpostin avulla mm. huollon ajanvarauksiin ja varaosiin liittyvissä asioissa.


Mitä tuot meille?


  • Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Sinulla on halu palvella asiakkaita eri palvelukanavissa. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja autoalasta katsotaan eduksi.
  • Olet vastuuntuntoinen, teet minkä lupaat ja pidät tiimityöskentelystä.
  • Sinulla on tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. auto- ja kuljetustekniikan amk). Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi.
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Arvostamme kokemusta Automasterin käyttämisestä.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme aidosti mielenkiintoisen tehtävän autoalan etujoukoissa yhden maailman arvostetuimman autobrändin matkassa. Takaamme sinulle monipuolisen asiakaspalvelutyön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan työn parissa. Sinua odottavat ammattitaitoiset työkaverit. Lue täältä mitä huoltoneuvojana työskentelevä Joel kertoo työskentelystä Veholla.


Sinustako veholainen?


Me veholaiset olemme myyneet ja huoltaneet Mercedes-Benzejä jo vuodesta 1939 lähtien. Erinomainen asiakaskokemus on meidän kaikkien yhteinen tavoite. Meistä kaikista on tärkeää, että viihdymme työssämme. Tartumme asioihin positiivisen kautta ja autamme toisiamme. Haluamme myös jatkuvasti oppia uutta ja olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi. Meille kaiken A ja O on se, että myös sinulla on halu oppia ja se näkyy otteistasi. Olet utelias ja esteiden sijaan näet mahdollisuuksia.

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta! Hae jo tänään urasivujemme kautta. Hakuaika päättyy 7.9.2023. Älä suotta odottele kuitenkaan viime hetkeen asti, sillä käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Jäikö jokin mietityttämään?
Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Jaro Kinnunen p. 010 569 2159 (arkisin klo 9.00-15.00).


Veho on suomalainen, 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Liikevaihtomme 2022 oli 1 684 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on yli 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Vuonna 2022 Veho sai Great Place To Work (GPTW) -sertifikaatin ensimmäistä kertaa kaikissa toimintamaissaan.

Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال