Kokki [Finland]


 

ABC Teivo tarjoaa monipuolisia palveluita ja eväitä moneen lähtöön. Meillä on mahdollisuus nauttia aamiaista ja lounasta sekä herkutella Arnoldsin donitseilla. Meiltä löytyy ABC-Ravintolan makeat ja suolaiset vitriinituotteet. Lisäksi palveluvalikoimassamme on esimerkiksi à la carte, Hesburger sekä Sale. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä klo 6-24. Liikennemyymälämme sijaitsee Vaasantien varressa Ylöjärven suunnalla, noin kolmen kilometrin päässä Lielahdesta.

Haemme ABC Teivon timanttiseen tiimiin

KOKKIA

vakituiseen (75 h / 3 vko) työsuhteeseen.

$ads={1}

Kuulisimme sinusta mielellämme, mikäli olet joko valmis kokki tai keittiöalan ammattilaiseksi tähtäävä ja haluat tehdä monipuolisia keittiövuoroja. Toivomme tulevalta työntekijältämme kokin koulutusta tai voit olla myös kokiksi opiskelemassa. Mikäli olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta kokin ammattiin, kerrothan sen hakemuksesi yhteydessä. Työhön kuuluu lounaskokin tehtäviä ja a la carte annosten valmistusta sekä myös Hesburgerin paistopuolella työskentelyä.

Emme pistä pahaksi, vaikka työkokemustakin jo löytyisi, mutta meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Kaikkein tärkeintä on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa. Työ on hektistä vuorotyötä, joten työssä vaaditaan ripeyttä ja mahdollisuutta työskennellä niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin. Toivomme sinulta erityisesti reipasta asennetta ja aitoa halua tehdä keittiötehtäviä. Tervetuloa osaksi meidän huippuporukkaa Ylöjärvelle!

Täältä voit tutustua liikennemyymälätyöskentelyyn:

http://www.youtube.com/watch?v=Ep8Fo6_nPzs

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • kattavan perehdytyksen tehtäviisi
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Olet mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa! Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Saara Järvi, puh. 010 767 2725.

Kuulisimme sinusta mieluusti pian, mutta haethan meidän työkaveriksemme viimeistään torstaina 1.6.2023.


Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.05.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال