Executive Assistant Product [Netherlands]


 

Hoe maak jij onze klanten blij?

Door je Tetris-meesterschap elke dag te bewijzen. Klinkt abstract, maar dat is waar deze rol om draait, want Chief Product Officer Maite Zubiaurre en Director Product Ops Felice Andreae krijgen meer agenda-verzoekjes dan er blokjes in Tetris naar beneden dwarrelen. Aan jou om ervoor te zorgen dat die keurig in elkaar grijpen. Niet alleen agenda-technisch, maar ook ‘menselijk werkbaar’. Bijvoorbeeld door er rekening mee te houden dat C-level meetings de nodige voorbereidingstijd vragen. Beheers jij dat ‘organisatorische kunstje’ tot in de finesses? En vind je het leuk om dat in een high pressure setting te bewijzen, dan draag je bij aan het succes van key bol producten. En dus aan het geluk van 13 miljoen klanten!

Wat je doet als Executive Assistant Product

In deze rol ben je het organisatorisch geweten van twee Directors. Dames met (vaak) briljante ideeën en sprankelende persoonlijkheden, maar ook mensen die zichzelf niet in 1001 partjes kunnen opsplitsen. Jij zorgt ervoor dat dit ook niet hoeft door beide agenda’s te beheren, waarbij je niet alleen inzoomt op de beschikbare slots, maar ook rekening houdt met bijvoorbeeld voorbereidingstijd en de flow van de dag. De uitdaging zit ‘m in het aantal overleggen dat je moet managen. Dat zijn er namelijk veel. En lang niet alles past ‘automatisch’ in de planning. Onder andere omdat er nogal wat afhankelijkheden zijn met de agenda’s van andere managers. Aan jou om wat niet lijkt te passen toch passend te maken.

Dat komt vaak neer op (heel) veel bellen, mailen en appen met collega EA’s (we hebben er alleen al zes in ons domein, en 21 in totaal). In welke agenda zit nog ietsepietsie schuifruimte? Helpt het als we de locatie omgooien? Je verplaatst je continu in ‘jouw’ directors: “als ik Felice was, zou ik het dan redden om…?”. Ook ben je de (kuch) officiële opvolger die beide directors helpt om door het woud aan afspraken te navigeren. Heb je aan X gedacht en ben je op Y voorbereid? Zo creëer je niet alleen werkbare planningen, maar ook voldoende headspace om gezond te functioneren. Plus: als er iets georganiseerd moet worden – denk bijvoorbeeld aan een teamevent – dan ligt dat uiteraard ook op jouw bordje. Never a dull moment dus!

  • Je ondersteunt twee inspirerende Directors, waarbij je hen steeds een stapje voor bent.
  • Je voert niet blind uit, maar denkt mee over wat er moet gebeuren om van elk agendapunt een succes te maken en bouwt tegelijkertijd genoeg headspace in.
  • Je overlegt continu met collega EA’s om zaken passend te krijgen.
  • Je pakt alles op waarvan jij denkt dat het Directors helpt om succesvol te zijn.
  • Je managet verwachtingen en hebt het lef om soms gewoon ‘nee’ te zeggen!
  • Je bent een baken van rust in de hectische omgeving die bol nu eenmaal is.

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Laat zien waarom niet
Laat zien waarom wel
      De planning is heilig
      Als het schema plotseling helemaal moet worden omgegooid, breek je in tranen uit.
        Nul tech-affiniteit
        Product is een tech-gedreven domein: als je niets met IT hebt, is dit niet je droombaan.
          Wie dan leeft, dan zorgt
          Vooruitkijken en proactief inspelen op wat eraan komt, is eigenlijk niks voor jou.
          +
          (Wo)man with the plan
          Je komt tot een strakke, ambitieuze én werkbare planning. Dat is je missie.
          +
          Always on
          Je anticipeert als de beste en staat altijd helemaal ‘aan’: wat er ook op je afkomt, you’re on it!
          +
          Sociaal dier
          Succes vraagt om constante communicatie, bijvoorbeeld met collega EA’s: moet je tof vinden!

        Hier kom je terecht

        Bij een van de bekendste online retail tech platformen van Nederland en België. Een platform waar zo’n 13 miljoen klanten kiezen uit 36 miljoen artikelen. Een platform dat zo’n 52.000 partners helpt hun bedrijf te runnen. En een platform dat nooit ‘af’ is, want bol vindt retail sinds 1999 opnieuw uit, en dat willen we blijven we doen. Als iets beter kan, willen we dat graag nog beter maken! Samen met onze klanten, partners en meer dan 2.800 collega’s. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren. De setting: informeel, open, nuchter, pionierend en – vooral – extreem dynamisch.

        Wij creëren een omgeving waarin we de kracht van diversiteit benutten.

        De voordelen van een blauw hart

        Wat je nog meer krijgt

          In de bonus

          Aan het eind van het jaar krijg je een bonus.

          Flexibele werkcultuur

          We voegen het beste van twee werelden samen, zodat de balans tussen organisatie- en individuele behoeften goed blijft. Dit betekent 50% werken op kantoor en 50% vanuit huis.

          De cultuur en het kantoor

          Onze collega’s werken keihard om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Maar dit doen we uiteraard wel in een inspirerende en creatieve omgeving met leuke activiteiten!

        Sollicitatieproces

        Alles dat je moet weten over je sollicitatieproces bij bol.com
          Je solliciteert
          Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.
          Het eerste contact
          Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. En als we elkaar toch al spreken, pak vooral de kans om alvast prangende vragen te stellen.
          Elkaar in het echt (digitaal) ontmoeten
          Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We zullen ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring. En natuurlijk ook de inhoud van de functie.
          Het tweede gesprek
          Voor het tweede gesprek vragen we je om van te voren een online assessment te maken. Bij sommige functies kunnen we je vragen om iets extra's, zoals een business case.
          Wederzijdse liefde
          Is er een wederzijdse match? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. We doen nog een laatste dubbelcheck op het papierwerk in de vorm van een screening. Daarna start jouw avontuur bij bol.com!

        Nog vragen?

        Rob Bons, Recruiter
        Werkervaring
        rbons@bol.com

        $ads={2}


         

        .

        $ads={1}

        Post a Comment

        Previous Post Next Post

        Sponsored Ads

        نموذج الاتصال